De minimum leeftijd om lid te kunnen worden is 6 jaar. Een maximum leeftijd is er niet, want tennissen kun je net zo lang doen als je zelf wilt!

Ook geeft onze trainster Marjan Haan tennisles. Een leuke manier om te leren tennissen, je spel te verbeteren en andere leden te ontmoeten. Ook organiseren we in april jaarlijks “Maak kennis met tennis.”

Meld je nu aan om lid te worden!

Inhoud van deze pagina

Kosten lidmaatschap
Opzeggen
Met wie kan ik tennissen?

Kosten lidmaatschap

Voor 2018 gelden deze tarieven voor lidmaatschap. Betaling van contributie is alleen mogelijk via automatische incasso *

• Jeugdleden tot 12 jaar € 45,–
  • Junioren (12 t/m 17 jaar) € 75,–
  • Studenten (vrijdag vanaf 19:00 t/m zondag) € 65,–
  • Senioren (vanaf het jaar dat je 18 wordt), onbeperkt lidmaatschap (alle dagen, zowel overdag als na 19:00 uur) € 120,–
  • Senioren (vanaf het jaar dat je 18 wordt), beperkt lidmaatschap (alle dagen tot 19:00 uur) € 85,-
  • Echtparen/partners € 227,–

• Bijzonder competitie lid € 30,–
  • Zomerlidmaatschap per maand € 20,– **
  • Introducé per keer € 5,–
  • Donateur € 20,–

* Als je later in het jaar lid wordt betaal je je lidmaatschap naar rato voor de resterende maanden van het jaar
** Geldig tijdens de maanden juli en/of augustus

Kinderen vanaf 5 jaar
kunnen komen tennissen zonder lid van de vereniging te zijn. Vanaf 6 jaar wordt er contributie gevraagd.

Jeugd
ben je als je op 1 januari van het verenigingsjaar nog geen 12 jaar bent. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Junior
ben je als je op 1 januari van het verenigingsjaar 12 jaar bent, en nog geen 18 bent. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Studentenlidmaatschap
is voor uitwonende studenten bedoeld (buiten de gemeente Opsterland). Je mag spelen tijdens het weekend (vrijdag vanaf 19:00 t/m zondag) en de vakanties.

65+ lidmaatschap
is bedoeld voor 65+ leden die uitsluitend recreatief willen tennissen. Overdag mag je tot 19:00 spelen. Je kunt niet deelnemen aan de competitie en clubkampioenschappen, maar je kunt wel deelnemen aan gezelligheidstoernooien en tossavonden.

Bijzonder competitie lid
Als bijzonder competitie lid ben je competitiespeler die lid is bij een andere vereniging. Je kunt de banen gebruiken tijdens de competitiewedstrijden, competitietraining en vrij tennissen gedurende de duur van de competitie waaraan wordt deelgenomen. Je kunt niet meedoen aan de clubkampioenschappen en clubtoernooien, en het meenemen van een introducé is niet toegestaan.

Zomerlidmaatschap
Geldig tijdens de maanden juli en/of augustus. Er wordt per maand afgerekend. Je kunt niet meedoen aan de clubkampioenschappen, toernooien en competitie. Het meenemen van een introducé is niet toegestaan.

Introducé
Als introducé moet je in het gezelschap zijn van een lid van LTC Gorredijk. Als lid van LTC Gorredijk ben je verantwoordelijk voor de betaling aan onze penningmeester. Als lid van LTC Gorredijk mag je maximaal 3 keer per seizoen een introducé meenemen.

Gezinskorting
van € 5,- per inwonend gezinslid. De korting geldt voor alle “samenwonenden” op één en hetzelfde adres.

Donateur
Je ondersteunt onze club financieel met een kleine bijdrage (€ 20,- per jaar). Je kunt hierbij geen gebruik maken van de banen.

Opzeggen lidmaatschap

Als je wilt opzeggen kun je dat doen door schriftelijk op te zeggen, of een e-mail te sturen naar de ledenadministratie.

LET OP: doe dit voor het einde van het verenigingsjaar (31 december).

Het adres en e-mailadres van de ledenadministratie vind je bij contact.

Met wie kan ik tennissen?

Er zijn altijd leden die iemand zoeken om te tennissen. Je kunt tennisles nemen, of onze tossavonden bezoeken (kijk bij activiteiten). Zo leer je vanzelf mensen van jouw niveau kennen.

Je kunt ook contact opnemen met onze voorzitter om te kijken of hij iemand weet met wie je zou kunnen tennissen. Jan de Groot: 0513 46 68 05 of jan.de.groot@home.nl

“Sfeerfoto”
LTC Gorredijk: een gezellige tennisvereniging voor iedereen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief