Het hele jaar door organiseren we activiteiten. Via onze nieuwsbrief blijf je automatisch op de hoogte van al onze activiteiten. Een selectie van de activiteiten die LTC Gorredijk organiseert:

Vanaf april t/m het najaar kun je meedoen aan verschillende competities.

Albert Heijn Gorredijkster Open
Het jaarlijkse open toernooi dat we organiseren.

Verschillende toernooien
Het nieuwjaarstoernooi, het openingstoernooi, verschillende gezelligheidstoernooien en het snerttoernooi.

Maak kennis met tennis
Elk jaar in april kun je kennismaken met tennis. Je kunt 8 lessen volgen tegen een aantrekkelijke prijs. Wij zorgen voor rackets! Meer info? Neem contact op met Marjan Haan: marjan_haan@hotmail.com of 06 27 58 22 70.

Enkel- en dubbelclubkampioenschappen
Toernooi voor alle leden van LTC Gorredijk. Welke leden worden clubkampioen?

Tossen
Elke donderdagavond vanaf 19:00 (uitzondering: tijdens het Albert Heijn Gorredijkster Open). Op tossavonden kun je met andere tennissers spelen zonder vantevoren af te spreken.

Seniorentennis 60+

Maandag- en donderdagochtend om 9:30 is er seniorentennis 60+. Dit is voor 60+ ers vrij toegankelijk en je kan zonder aanmelden meedoen. Heb je vragen over seniorentennis? Bel Lucia van der Kamp (06 49 94 37 20) of Bert Baakman (06 26 13 01 78).

Gezellige drukte bij het Albert Heijn Gorredijkster Open

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief